BULVÁR
Hibátlan frizura evolúció – Jennifer Aniston nem tud mellélőni
A színésznő egy csokorba szedte, milyen hajkoronákkal hódított eddig.
Sarah Jessica Parker legújabb szettjétől a frász töri ki az embereket
A színésznő jelenleg is forgatja a Szex és New York folytatását, de ezt a bizarr összeállítást egy rajongó sem tudja hová tenni.
Éles lőszerrel volt megtöltve Alec Baldwin kellékfegyvere
A csütörtöki forgatáson egy segédrendező biztonságosnak minősített fegyvert adott át, amelyről az asszisztens nem tudta, hogy éles lőszerrel van megtöltve.
Halállal végződő forgatások – nem Alec Baldwiné az egyedüli eset
Legutóbb Alec Baldwin amerikai színész filmjének forgatását kellett leállítani, halálos sérülés miatt. Az eset azonban nem egyedülálló a filmes világban.
„Megszakad a szívem az áldozat családjáért” – megszólalt Alec Baldwin
„Megszakad a szívem a férjéért, a fiukért és mindazokért, akik ismerték és szerették Halynát” – írta Alec Baldwin az operatőrről, akit akaratlanul lelőtt.
Luke Skywalkernek még mindig hiányzik Leia hercegnő
Mark Hamill megható módon emlékezett meg néhai barátjáról.
Alec Baldwin lelőtte őket: Kiengedték a kórházból a rendezőt, az operatőr halálos sebet kapott
Joel Souza a Rust című film forgatásakor sérült meg, amikor egy kellékfegyverrel Alec Baldwin rálőtt. A tragikus incidens során egy ember, Halyna Hutchins, a film operatőre életét vesztette.
Már azt találgatják, mi történik Erzsébet királynő halála után
Futótűzként terjedt el a világsajtóban, hogy kórházba került Erzsébet királynő. A Buckingham-palota tájékoztatása szerint, a 95 éves uralkodó szerda délután kereste fel a kórházat, ahonnan csak másnap reggel engedték ki. Nem sokkal később már a legrosszabb eshetőséget kezdték el taglalni a brit újságok.
Bruce Lee családja is reagált Alec Baldwin halálos lövésére
Baldwin csütörtökön sütötte el azt a kellékfegyvert, amely megölte Halyna Hutchins operatőrt, valamint megsebezte Joel Souza rendezőt, akit azóta kórházban ápolnak.
Alec Baldwin itt lőtte agyon véletlenül operatőrét
Az egész világot sokkolta a hír: Alec Baldwin egy forgatáson véletlenül lelőtte a film rendezőjét és operatőrét, utóbbi életét vesztette. Az eset után nem sokkal megérkeztek az első felvételek a tragédia helyszínéről.
2021. október 23. szombat, Gyöngyi napja
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg